Looking For Anything Specific?

Φωτια Μεσοχωρια : Χάσαμε πάλι τον έλεγχο-Μαίνεται η πυρκαγιά στα Μεσοχώρια ... / Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια.

Φωτια Μεσοχωρια : Χάσαμε πάλι τον έλεγχο-Μαίνεται η πυρκαγιά στα Μεσοχώρια ... / Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια.. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια.

Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Το evima.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο καρύστου λευτέρη ραβιόλο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, «η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά σε σπίτια στο χωριό μεσοχώρια. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Παράταση ΝΟΤΑΜ για τις πτήσεις εσωτερικού - Τι ισχύει για ...
Παράταση ΝΟΤΑΜ για τις πτήσεις εσωτερικού - Τι ισχύει για ... from www.ieidiseis.gr
© βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Το evima.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο καρύστου λευτέρη ραβιόλο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, «η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά σε σπίτια στο χωριό μεσοχώρια. Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου.

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη νότια εύβοια, όπου χθες το μεσημέρι χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά τα μεσοχώρια, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ και η φωτιά πλησίαζε το.

Το evima.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο καρύστου λευτέρη ραβιόλο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, «η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά σε σπίτια στο χωριό μεσοχώρια. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου.

Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται.

Εύβοια: ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη από τη φωτιά στα Μεσοχώρια
Εύβοια: ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη από τη φωτιά στα Μεσοχώρια from media.enikos.gr
Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics).

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη νότια εύβοια, όπου χθες το μεσημέρι χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά τα μεσοχώρια, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ και η φωτιά πλησίαζε το. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική.

ΥΔΡΟΛΗΨΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΟΧΩΡΙΑ - YouTube
ΥΔΡΟΛΗΨΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΟΧΩΡΙΑ - YouTube from i.ytimg.com
Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. 59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια.

Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια.

Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται.

Posting Komentar

0 Komentar